About

Pozdravljeni na še eni strani avtomobilskih testov.

Avtomobili me zanimajo že od dude naprej, rad pišem o najrazličnejših stvareh, zato so mi nekateri prijatelji dejali, naj začnem pisat blog o avtomobilskih testih. Kar nekaj časa sem potreboval, da sem se spravil k postavitvi strani, ampak mi je končno le uspelo. Cilj je en objavljen članek mesečno, če nastopi višja sila pa se lahko to tudi spremeni.

Tako kot vsak, imam tudi sam svoje najljubše znamke, vendar v prvi vrsti ne pišem profesionalnih člankov in razen avtomobilov na nekajdnevno uporabo od nikogar ničesar ne dobim. Nimam sponzorjev, vse stroške krijem sam in zato tudi nimam lastne domene, ampak gostujem na tujem omrežju. Moja največja nagrada je seveda kakršnakoli kritika na moje pisure. To počnem zaradi veselja, vsaj zaenkrat pa mi to ne predstavlja nobenega prihodka.

Vsem obiskovalcem želim, da bi uživali ob branju. Če vam je stran všeč, jo lahko posredujete naprej prijateljem, sorodnikom, znancem ali sodelavcem, če pa vas bo karkoli zmotilo pa mi lahko pustite komentar pod članki ali pišete na rok.autopuzzle@gmail.com.

Hvala vsem za podporo, še naprej spremljajte nove članke, ker jih bo še veliko.

Lep pozdrav, Rok

Komentiraj